Som una associació cultural que naix de la voluntat ferma d’oferir una eina de pensament crític d’esquerres a la societat per defensar els valors de la igualtat, la llibertat i la fraternitat. Amb aquesta idea com a eix central de la nostra activitat tenim la voluntat d’influir en la política i en la societat del País Valencià per difondre i enfortir els principis de l’esquerra política i social contra un capitalisme salvatge, que s’ha convertit de facto en la força d’hegemonia cultural que imposa els anti valors de la dreta a nivell global.

Per tal de combatre aquesta hegemonia del pensament capitalista oferim formació i activitats culturals amb l’objectiu de nodrir una consciencia col·lectiva plenament d’esquerres i amb vocació valencianista.

Així, plantegem aquest projecte per a bastir una factoria d’idees per a l’esquerra i el món progressista valencià, amb un enfoc no partidista i obert que puga donar propostes, projectes i visions per a subvertir eixe marc hegemònic i construir una majoria cultural a la societat des dels valors de progrés, de l’esquerra, del món del treball.

Pots consultar ací els nostres ESTATUTS