Som una associació cultural que naix de la voluntat ferma d’oferir una eina de pensament crític d’esquerres a la societat per defensar els valors de la igualtat, la llibertat i la fraternitat. Amb aquesta idea com a eix central de la nostra activitat tenim la voluntat d’influir en la política i en la societat del País Valencià per difondre i enfortir els principis de l’esquerra política i social contra un capitalisme salvatge, que s’ha convertit de facto en la força d’hegemonia cultural que imposa els anti valors de la dreta a nivell global.

Per tal de combatre aquesta hegemonia del pensament capitalista oferim formació i activitats culturals amb l’objectiu de nodrir una consciencia col·lectiva plenament d’esquerres i amb vocació valencianista.

Així, plantegem aquest projecte per a bastir una factoria d’idees per a l’esquerra i el món progressista valencià, amb un enfoc no partidista i obert que puga donar propostes, projectes i visions per a subvertir eixe marc hegemònic i construir una majoria cultural a la societat des dels valors de progrés, de l’esquerra, del món del treball.

Pots consultar ací els nostres ESTATUTS

MISSIÓ

Apoderar una ciutadania crítica, activista i d’esquerres per a construir poder d’influència en l’agenda social del nostre País, des del desenvolupament creatiu cultural i intel·lectual, mitjançant l’educació popular i d’espais associatius i de debat, oberts al món progressista valencià. 

VISIÓ

És País Valencià es projecta cap al futur com una associació moderna, innovadora i creativa, efectiva per a:

  • Condicionar les polítiques de les organitzacions socials i polítiques dins de l’àmbit progressista des d’una perspectiva ciutadana i activista en tot el País. 
  • Ser referents per a la ciutadania, les institucions públiques, els mitjans de comunicació i les entitats associatives de tot el País Valencià.
  • Tenir una autonomia financera pròpia i una independència d’acció aliats amb la ciutadania. 
  • Formar part d’una xarxa de recolzament mutu entre la ciutadania i les Entitats Socials.

VALORS

Desenvolupem la nostra activitat amb base democràtica, debat obert i cooperatiu des de la professionalitat, la creativitat i la transparència.

Creiem i fiquem en práctica el feminisme,  l’antifeixisme, l’anticapitalisme i el valencianisme des de la cultura associativa, en pro de la democratització social
Treballem la satisfacció dels