MISSIÓ

Apoderar una ciutadania crítica, activista i d’esquerres per a construir poder d’influència en l’agenda social del nostre País, des del desenvolupament creatiu cultural i intel·lectual, mitjançant l’educació popular i d’espais associatius i de debat, oberts al món progressista valencià. 

VISIÓ

És País Valencià es projecta cap al futur com una associació moderna, innovadora i creativa, efectiva per a:

  • Condicionar les polítiques de les organitzacions socials i polítiques dins de l’àmbit progressista des d’una perspectiva ciutadana i activista en tot el País. 
  • Ser referents per a la ciutadania, les institucions públiques, els mitjans de comunicació i les entitats associatives de tot el País Valencià.
  • Tenir una autonomia financera pròpia i una independència d’acció aliats amb la ciutadania. 
  • Formar part d’una xarxa de recolzament mutu entre la ciutadania i les Entitats Socials.

VALORS

Desenvolupem la nostra activitat amb base democràtica, debat obert i cooperatiu des de la professionalitat, la creativitat i la transparència.

Creiem i fiquem en práctica el feminisme,  l’antifeixisme, l’anticapitalisme i el valencianisme des de la cultura associativa, en pro de la democratització social
Treballem la satisfacció dels nostres associats fent un ús responsable dels recursos, rendint comptes a la societat de manera transparent i aportant una experiència alegre, viva i combativa.